Miss Kiina on Miss Maailma 2007.

Tämän vuoden Miss World (suom. Miss Maailma) -tittelin haltijaksi päätyi kiinalainen Zi Lin Zilin, joka on 23-vuotias Miss China (suom. Miss Kiina). Naisen kruunaamista maailman kauneimmaksi naisihmiseksi todisti television välityksellä kaksi miljardia katsojaa eri puolilla planeettaa. Miss Angola päätyi kauneuskilpailun sijalle 2. ja Miss Mexico taas kolmannelle sijalle. Missikisaa vietettiin Hainanin saarella Kiinassa. Kaunotarten kisailua katseltiin näköradion välityksellä yli 200 eri maasta. Miss Kiina valittiin Telluksen tämän vuoden kauneimmaksi naiseksi 106 eri kandidaatin joukosta.

Miss Kiina oli jo kilpailun “esivaaleissa” arvioitu tämän vuoden kauneuskilpailun voittajaksi. Varsinainen kruunaustilaisuus tapahtui Sanyassa, jonne rakennettiin tapahtumaa varta vasten Beauty Crown Theatre, minkä sisälle mahtui 2000 henkeä todistamaan tätä ikimuistoista tilaisuutta. Tapahtuman kliimaksia juhlistettiin ilotulituksin.

Zi Lin Zhan on maailman pisin kauneuskilpailija, sillä vartta hänellä on mahtavat 185 senttimetriä. Kilpailussa hänet, kuten kaikki muutkin Miss Maailma -ehdokkaat, arvosteltiin fyysisen kunnon ja ulkonäön, tyylin, persoonallisuuden, pukeutumisen ja kauneuden perusteella. Kilpailussa oli aluksi satakunta osanottajaa, joista kierroksen vaihduttua jäi jäljelle vain 16 kilpailijaa ja jälleen kolmannella kierroksella viisi kandidaattia. Tämä oli vuosittain järjestettävän Miss Maailma -kisan 57 versio.

1. Christine Reiler (Itävalta)
  2. Ada de la Cruz (Dominikaaninen tasavalta)